El proper diumenge el Centre Moral d’Arenys de Munt organitza una assemblea per parlar del seu futur

S’inicia així un any intens i determinant on es demana la implicació de tots els socis, voluntaris i amics del Centre, l’ajuda de les associacions locals, comerços i petites i grans empreses per tal d’evitar el tancament del Centre Moral.

El president de l’entitat, Esteve Torrent ha avançat que a l’assamblea s’hi exposarà el projecte de reformes del Centre realitzat pel grup d’arquitectes Idea per tal de que els socis coneguin les afectacions.

Torrent també ha avançat que s’explicarà el projecte “El Centre es Viu”, un recull d’activitats i accions (verkami, dossier de patrocinis) amb el que pretenen recaptar diners per poder finançar part del cost de les reformes. A més a més, també es posarà a votació la decisió de demanar un crèdit de 300.000€.

En referència a la subvenció que el Centre Moral va sol·licitar a través de l’Ajuntament per reformes d’equipaments ofert per la Diputació de Barcelona,  Esteve Torrent ha explicat que esperen la resolució a l’abril.

Es van demanar 200.000€ però normalment es concedeix entre el 40 i el 50% de l’import total sol·licitat.

Aquells socis que no puguin assistir a l’Assemblea, poden delegar el vot a un altre soci, a través de la butlleta de delegació de vot, que trobareu al web del centre o a secretaria.