El proper dimarts tindrà lloc la vista oral per la situació de mantenir presó provisional o llibertat per Magentí

TV3 ha tingut accés al sumari del cas de Susqueda, que detalla les investigacions per arribar al presumpte autor de l’assassinat d’en Marc i la Paula.

Tot i que no s’ha pogut establir el mòbil de l’assassinat i no s’ha trobat l’arma del crim, els Mossos han pogut determinar que l’acusat, Jordi Magentí, és l’única persona que era al lloc dels fets en el moment en què es va cometre el crim.

La investigació no ha pogut saber què va passar en el moment precís dels assassinats, que s’explicaria pel trastorn de personalitat que té el detingut.

A casa, Magentí hi tenia instal·lat un sistema per enregistrar el so que l’hi van col·locar els Mossos d’Esquadra amb el vistiplau del jutjat.

De les converses, no se n’extreu cap indici incriminatori, però sí que se’n desprèn cert malestar quan li transmet a la mare que tem “que l’empaperin sense arguments”.

A l’informatiu hem parlat amb l’advocat de l’acusació particular, Carles Monguilod, qui ha pogut parlar amb la policia i el fiscal del cas per conèixer els fets.

Carles Monguilod explica que la investigació dels Mossos ha estat excepcional i que les proves permetran demostrar que Magentí és l’autor dels assassinats.

Ara el proper dimarts tindrà lloc la vista oral per la situació de mantenir presó provisional o llibertat per Magentí. No serà fins d’aquí un any o any i mig que es celebri judici per aquest cas.