El proper dilluns és l’últim dia perquè les empreses demanin subvencions per a la contractació de menors de 30 anys i majors de 45

Es tracta de que aquestes persones disposin d’oportunitats laborals en entorns productius, mirant de garantir la seva continuïtat, afavorint la integració del treballador en el mercat de treball i la seva permanència en el mateix.

Les subvencions, que es concediran en base al compliment dels requisits establerts a les bases, seran per a contractes de treball de durada mínima de 6 mesos i de jornada laboral a temps complert. Ho explica la tècnica d’ocupació, Mercè Vives.

L’import de la subvenció per contracte serà d’un 30% de les despeses subvencionables amb un import màxim de 1.800 euros per contracte i per un termini màxim de 12 mensualitats. En cas de sobrant, es podrà superar aquest límit.

Els documents per a fer la sol·licitud es poden descarregar al web municipal i per assessorament es pot contactar amb el servei de Promoció Econòmica i Ocupació tecnicgestio@ademunt.cat.