El proper dijous finalitza el termini per demanar ajuts per activitats d’estiu, menjador d’escoles bressol i transport per la gent gran

El proper dijous finalitza el termini per demanar ajuts per activitats d’estiu, menjador d’escoles bressol i transport per la gent gran. Amb els ajuts per les activitats d’estiu es pretén ajudar a les famílies en situació econòmica vulnerable per tal que els seus fills puguin participar als casals d’estiu del poble. L’import màxim és de 180 euros.

Pel que fa als ajuts al servei de menjador de les escoles bressol, l’objectiu és també garantir el servei de menjador als infants de famílies amb pocs recursos. L’ajut és de entre 300 i 420 euros per infant. En funció dels resultats d’aquesta primera convocatòria, es farà o no una segona a partir del curs vinent.

Per últim, la T-sènior està adreçada a gent gran amb dificultats econòmiques. L’ajut consisteix de 12 targetes de 10 viatges unipersonals per utilitzar el bus.  Els tres ajuts es poden sol·licitar emplenant el model que està disponible al web municipal o a l’Oficina d’Atenció a la Vila.