Doctor Prats, cap de cartell de la festa jove de Sant Martí 2018

Enguany la organització ha volgut centrar-se en portar espectacles i activitats professionals de qualitat per totes les edats. Així doncs, podrem gaudir de l’espectacle per adults “Cabareta”, de Bárbara Granados i Maria Molins o dels pallassos Rhum i Cia. que portaran la seva obra “Rhumans”.

La nit jove també portarà a un grup de primer nivell com son els Doctor Prats, i tampoc faltarà un concert de versions per a totes les edats. En parla la regidora de Cultura, Tònia Vila.


Parlant de la Festa Major, dir-vos que ja us podeu apuntar a les jornades practiques d’elaboració del relleno. Aquestes es faran el dimarts 6 de novembre, a les 8 del vespre, a la Masia de Can Borrell. Nuria Vilaró de l’Associació de la Part Alta, explica que aquest any la jornada serà a càrrec de Cinta Morella. També es farà un tastet de les pomes i del pastís de relleno.

Serà el dia de Sant Martí, l’11 de novembre, que podrem comprar les pomes en el transcurs de la mostra de relleno.

Per apuntar-vos a la jornada practica d’elaboració de relleno, podeu contactar amb el servei de promoció econòmica a l’edifici de la Cotxeria o trucant al telèfon 93 793 77 10.