El primer equip d’Hoquei vol guanyar la Copa de la Princesa però, sobretot, lluitar pel títol de lliga i pujar a la màxima categoria

Dilluns ho avançàvem dins la crònica de resultats, però avui hi podem aprofundir una mica més. El primer equip d’hoquei del Centre d’Esports Arenys de Munt va líder de la seva categoria a la OK lliga Plata i s’ha classificat per jugar la Copa de la Princesa. Arriba, doncs, un tram final de temporada on els arenyencs tenen dos reptes importants. Un seria alçar-se amb el títol de campions de la Copa de la Princesa, que es juga al mes d’abril. I l’altre és donar-ho tot aquests 9 partits de lliga regular que queden i acabar campions per pujar directes a la Ok lliga, la màxima competició de l’hoquei nacional. Tal i com vam explicar al bloc d’esports de dilluns, en l’habitual crònica dels resultats més destacats del cap de setmana, gràcies a la victòria davant el Jolaseta el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex certificava la seva presència a la Copa de la Princesa a més de consolidar-se en la 1a posició a la Lliga. Els d’Enric Daumal es troben en el millor moment de la temporada després d’un’complicat inici de curs. Normal, tenint en compte els canvis que s’han produït i el lògic període d’adaptació necessari. L’entrenador es mostra il·lusionat per disputar la Copa de la Princesa i sumar un nou títol pel club.

I pel que fa als objectius en lliga van per parts. Daumal afirma que el primer és certificar la salvació i a partir d’aquí, òbviament, lluitar la lliga.