El primer equip d’hoquei s’ha classificat per disputar la Copa de la Princesa

Ha estat després de derrotar en la darrera jornada de la prmera volta del Campionat al Liceo B per 5 gols a 1. L’Arenys de Munt disputarà la Copa els dies 15 i 16 de febrer a Vendrell. L’entrenador, Raul Castillo, valorava d’aquesta manera la classificació.

En futbol l’equip de 4a catalana, entrenat per Christian Pajuelo, va patir per superar un Sant Cebrià molt mermat. Els arenyencs es van imposar per la mínima després que el conjunt visitant plantés cara al llarg de tot el partit. Amb aquesta victòria l’Arenys de Munt es col.loca 5è a la taula.

Pel que fa a futbol sala, el primer equip masculí es va imposar per 7 a 2 al Ciutat de Mataró en un gran partit dels arenyencs. Gràcies als tres punts, l’Arenys de Munt es referma a la segona posició a 5 punts del Pou Escorial. L’entredadora Tati Torres, valorava així la victòria.

I en l’apartat femení, també de futbol sala, l’equpi dirigit per Xavi Tarrés, no va passar de l’empat a 2 davant del Montcada. Amb aquest resultat l’Arenys de Munt continua a la part baixa de la classificació. Escoltem a Xavi Tarrés.