El primer equip d’hoquei i el club de futbol, pels seus 100 anys, van protagointzar la Nit de l’Esport

Dijous passat es va celebrar la 13a Nit de l’Esport. Un esdeveniment habitual en els darrers temps, tret dels anys de pandèmia, que pretén reconèixer l’èxit dels millors esportistes arenyencs de l’any. Va comptar amb la representació de totes les entitats esportives d’Arenys de Munt així com també amb la presència de l’Alcalde accidental, Àngel Castillo Vallcorba, el regidor d’Esports, Jordi Maimí Girbal i bona part dels regidors del consistori.

El premi a l’esportista de l’any va ser pel Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex després d’aconseguir l’ascens a l’OK Lliga. El president, Carles Colomer Aragón, comentava als micròfons d’AmunTV que rebre aquest reconeixement és un orgull per l’entitat i l’esport.

I el premi al mèrit esportiu, anteriorment nombrat “Premi Antoni Rovira a tota una trajectòria esportiva va recaure, com no podia ser d’una altra manera, al Club Esportiu Arenys de Munt pel seu centenari.  Així valorava el premi la presidenta, Mònica Olivares Graupera.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Jordi Maimí Girbal va celebrar el poder retrobar-se amb les entitats esportives en aquest acte després de dos anys de pandèmia.

 Properament podran veure el vídeo de la Nit de l’Esport que n’està fent AmunTV