El primer cap de setmana del mes d’abril arribarà l’Aplec sardanista dels Arenys.

Els actes començaran el dissabte 4 d’abril a les 6 de la tarda amb una ballada de sardanes a la plaça de l’Església. A les 8 del vespre es farà un sopar-berenar a l’edifici del Mercat. Els tiquets anticipats es venen a la llibreria El Boli Blau i també el mateix dia. I a les 10 del vespre arribarà el concert de vigília de l’Aplec que es farà a la sala municipal a càrrec de La Principal del Llobregat. La venda d’entrades al Boli Blau o a la secretaria del Centre Moral i a taquilla 30 minuts abans del concert. Ho explica Maria Canaleta, de l’Agrupació Sardanista.

Ja diumenge arribarà el tradicional Aplec dels Arenys que es celebra al Parc de Can Jalpí. Participaran les cobles Ciutat de Girona, Jovenívola de Sabadell i la Flama de Farners. També tindrà lloc un dinar de germanor i un concurs de colles improvisades. Els tiquets pel dinar es venen anticipadament al Boli Blau, o el mateix dia.

L’Aplec està finançat pels Ajuntaments dels dos Arenys, amb la col·laboració de les entitats sardanistes d’ambdós municipis