El president Quim Torra diu que “La riera d’Arenys de Munt sempre serà la riera de la llibertat”

El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va ser ahir a Arenys de Munt per inaugurar les obres d’urbanització superficial de la riera.

Abans de la inauguració, el president va anar a l’ajuntament on va ser rebut per l’alcalde, regidors i regidores d’Arenys de Munt, i altres autoritats de la comarca. La rebuda va comptar amb un Ball d’Honor de l’Esbart Dansaire del Centre Moral.

Després de la signatura al Llibre d’Honor, el president i acompanyants es van desplaçar fins la plaça de l’Església, on va tenir lloc la inauguració.

El discurs del president va començar sent divertir ja que en el moment de saludar va dir “poble d’Arenys” i els assistents van respondre “d’Arenys de Munt”.

El president va recordar el dia de la consulta d’Arenys de Munt on ell hi era davant les amenaces que va escoltar de la falange, per això va dir que la riera del nostre poble, és la riera de la llibertat. També va dir que la consulta del 2009 va marcar el camí del referèndum de l’1 d’octubre.

Sobre l’1 d’octubre va dir que no l’hem de recordar com un dia d’amenaces i atacs, sinó com un dia de victòria que no s’ha d’oblidar. La llibertat ha de servir per no rendir-nos i avançar, va afegir.

I dissabte es van inaugurar les noves pistes de pàdel amb la presencia del delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, que també va recordar que l’últim cop que va venir al nostre poble, va ser el dia de la consulta.

També va dir que la Generalitat ajudarà a l’ajuntament d’Arenys de Munt en temes municipals com ara la construcció d’un ascensor a l’Escola Sant Martí.

A la inauguració de les pistes de pàdel es van jugar americanes i tot seguit la parella femenina número 2 del rànquing World Pàdel Tour,  Lucía Sainz i Gemma Triay, van fer un partit d’exhibició.