El President de la Generalitat, Quim Torra, vindrà personalment al 10è aniversari de l’Aplec Independentista

Enguany, l’Aplec serà especial perquè es farà un homenatge als polítics catalans que son a presó i a l’exili, i també a tots els afectats per l’1 d’octubre. El president de l’Ateneu Independentista, Jaume Rossell, explica que aquest any han volgut obrir els actes a totes les entitats i partits polítics del poble.

la celebració, començarà amb les exhibicions de les escoles de dansa d’Arenys de Munt. Tot seguit hi haurà el parlament del President de la Generalitat, Quim Torra, i un reconeixement a la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i a tots els afectats de l’1 d’octubre. Ho explica Josep Manel Ximenis, president del MAPA.

A l’acte també es comptarà amb la presència de la germana de Toni Comín, la parella de Quim Forn, i Roger Espanyol. Tot seguit es farà el sopar popular i després s’iniciarà una tertúlia sobre la situació judicial actual amb els advocats Jaume Alonso Cuevillas i Gonzalo Boye.

Per últim tindrà lloc el parlament de l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, i una intervenció des de la distància de Carles Puigdemont, president de la Generalitat a l’exili.

L’Aplec serà divendres 13 de setembre a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de l’Església.