El PP vol eliminar els escocells de la Riera i fer una zona verda al pàrquing del pavelló vell

El Partit Popular ha elaborat una sèrie de propostes per al Pressupost Municipal 2019, moltes de les quals van encaminades a dinamitzar el petit comerç de la Riera i a planificar amb un criteri diferent els espais i equipaments municipals.

Una de les propostes que sobresurten de les que ha presentat el PP és l’eliminació dels escocells de la Riera que ara tenen escorça de pi i plantes. El regidor Ramon Planas considera que cada vegada que plou molta escorça de pi se’n va, i això costa molts diners de mantenir-ho.

Per això la seva proposta és eliminar les zones actuals on hi ha plantes i escorça, i asfaltar-ho. Deixaria només una petita zona enjardinada al voltant de cada arbre i la resta seria asfalt per facilitar també l’aparcament

Aquesta mesura, al seu entendre, facilitaria l’aparcament a la Riera. I justament tambél’aparcament és una altra proposta del PP. Vol que s’asfalti el pàrquing del pavelló del Torrent d’en Terra i pintar les línies de color verd, per tal que els veïns d’Arenys de Munt aparquin gratis i els de fora paguin. Els beneficis es revertirien en instal·lacions esportives

Ramon Planas és pessimista a l’hora de pensar en un acord amb el govern per pactar aquestes o altres propostes, i critica que el regidor d’Economia li hagi enviat ara una carta per reunir-se i parlar del Pressupost quan porten tot el mandat sense escoltar ni tenir en compte cap proposta seva, ha dit.