El PP proposa elevar el pont, i pagar-ne el cost reduint la despesa en Participació Ciutadana.

El regidor del Partit Popular d’Arenys de Munt, Ramon Planas, ha dit que s’ha de fer de forma paral·lela la urbanització del tram baix de la Riera i l’adequació del pont a la normativa. Afirma que si el pont s’ha d’aixecar, cal fer-ho. I que a més, hi ha diners per fer-ho.

Al seu entendre, els diners per pagar l’obra del pont es poden treure dels que actualment es destinen a Participació Ciutadana, a través del Procés Participatiu.

Considera que dotant aquest projecte amb uns 15.000 o 20.000€ és suficient, i els 100.000€ restants es podrien fer servir per aixecar el pont a la mida que toqués.

Per Ramon Planas, l’entrada al poble i l’aparcament són dos temes importants que cal abordar d’arrel si es vol, realment, dinamitzar el comerç local.

Proposa que es redueixi el temps màxim d’estacionament perquè hi hagi més rotació, i que ho controlin agents cívics.

En aquest cas, considera que els controladors es podrien contractar si s’haguessin evitat despeses supèrflues com el monument a l’1 d’Octubre que hi ha davant l’Ajuntament.

Per Ramon Planas, el govern inverteix només en el casc urbà i desatén les urbanitzacions. Considera que la nova línia d’ajudes per a urbanitzacions arriba tard i malament, i retreu al govern que actuï només al centre del poble perquè això dona més vots, ha dit.

Tot plegat ho va comentar al programa Parlem del Poble de Ràdio Arenys de Munt, on també va dir que Serveis Socials està gestionat des de l’estadística i com si els usuaris fossin només un número, sense tenir en compte els sentiments dels vilatans i la gent gran que hi ha de recórrer.