El Ple recupera la presencialitat i s’hi porten a aprovació punts rellevants com una modificació de crèdit

Aquest vespre hi ha Ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Per fi es recupera la presencialitat dels regidors a la sala de plens, però es manté l’emissió del ple a través d’streaming d’internet. A l’ordre del dia, forces punts, i destacats.

Després de l’aprovació de les dues darreres actes plenàries, s’aprovarà el nou reglament de participació de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Primer es derogarà l’actual i després s’aprovarà inicialment el nou.

El següent punt és una modificació que cal fer en la delegació de competències al Consell Comarcal per a la gestió de la subvenció del programa de treball i formació 2021. Així mateix al Ple també s’hi porta una modificació parcial de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament per aquest any 2022.

El punt setè és una modificació de crèdit, la sisena d’aquest exercici econòmic, i tot seguit s’aprovarà un nou expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit per pagar factures i serveis que s’han contractat sense atendre’s al procés burocràtic existent.

Tots aquests punts els hem pogut desgranar i repassar parlant amb l’alcalde d’Arenys de Munt, el Josep Sánchez i Camps

 I a part d’aquests punts que ara hem repassat amb l’alcalde, Josep Sánchez, n’hi ha un altre que fa referència a una nova subvenció que concedirà l’Ajuntament. Són per l’àmbit d’Igualtat de gènere i LGTBI. Són en format de concurrència competitiva, això vol dir que són obertes a tota les entitats i associacions que tinguin una tasca ajustada a l’àmbit de la subvenció. És de nova creació.

Parlem de quin és l’àmbit d’aquesta subvenció i amb quina finalitat ha estat creada aquesta nova línia de subvencions municipals per a entitats, i ho fem amb la regidora de polítiques d’Igualtat i LGBTI, M. Àngels Gros Argelés

I per tancar l’apartat de la part dispositiva hi ha una moció de la CUP en defensa de la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el català. Ens l’explica el regidor de la CUP, que el saludem, Guiu Muns Roura

Recordin que el Ple d’avui és a dos quarts de vuit del vespre, ja en format presencial des de la masia de Can Borrell, a l’habitual sala de plens. Es retransmetrà per ràdio Arenys de Munt, i també pel canal de youtube de l’Ajuntament.

El Ple es podrà fer encara que plogui, perquè és sota cobert, però el que si que ha canviat de lloc és l’activitat infantil d’avui a la tarda proposada per la Biblioteca.

Si. Ens referim a l’hora del conte que es fa avui a les sis de la tarda, amb l’obra ‘Sant Jordi i la princesa poesia’ de la companyia Fes-t’ho com vulguis. S’havia de fer a l’aire lliure, a la Plaça de la República Catalana, però finalment es farà al Centre Moral, a la Sala Gran.

I també hi ha hagut canvis en la signatura de llibres d’Oriol Mitjà a Can Pujades, per motius meteorològics. Havia de venir avui al matí, però vindrà demà.

Si, demà i a la tarda. Per tant, també canvi d’hora. Oriol Mitjà estarà finalment a Can Pujades demà divendres dia 22 d’abril, de tres quarts de 5 a sis de la tarda. Signarà exemplars de “El món que ens espera”, que apunta a ser un dels llibres més venuts aquest Sant Jordi, almenys al nostre municipi, pel lligam familiar que hi té Oriol Mitjà