El Ple planteja ajudes per a menjador en escoles bressol i activitats infantils d’estiu

Aquest dijous al Ple es va aprovar una sèrie d’ajudes destinades a infants i joves com l’ajuda al menjador de l’escola bressol i d’activitats d’estiu. Pel que fa a la aprovació de les bases d’ajuts a menjador social de l’escola bressol, la regidora d’Ensenyament, Tonia Vila, va explicar que l’objectiu és garantir al servei de menjador als infants de famílies amb pocs recursos. L’escoltem llegint els acords.

En el torn d’intervencions, el regidor de la CUP, Josep Manel Ximenis, va dir que consideraven molt important disposar d’aquests ajuts.

El regidor del PDeCAT Lluís Campasol va agrair a l’equip de govern i als tècnics el canvi en les bases sol·licitat pel Partit Demòcrata.Inicialment havien de satisfer només a les demandes que es fessin amb inscripció l’escola municipal. Ara també rebran l’ajuda els usuaris de les altres escoles bressol del municipi.

I  la regidora del PSC Àngels Castillo va dir que si només votés seguint criteris tècnics votaria en contra, ja que considera que el govern d’ERC ha trigat molt a portar a ple aquestes noves bases.

El punt va ser aprovat per 11 vots a favor d’ERC, PdECAT, CUP I PP i una abstenció del PSC.

 

Bases per a activitats d’estiu

 

En el mateix ple també es va aprovar la proposta de derogació de les bases de les subvencions a activitats d’estiu. El regidor d’Economia, Josep Sànchez va dir que aquestes bases són una modificació substancial respecte a les aprovades al 2017.

En el torn d’intervencions Josep Manel Ximenis, regidor de la CUP, va destacar els canvis que s’han fet a les bases i va valorar positivament la línia de treball de millores que està seguint l’Ajuntament.

I la regidora del PSC, Àngels Castillo, va demanar que la convocatòria d’ajuts es faci amb suficient temps. Va afegir que no els sembla correcte el requisit d’haver d’estar empadronat des de fa 6 mesos al poble, ja que considera que farà que algun jove es quedi sense l’ajut.

El punt va ser aprovat per 11 vots a favor d’ERC, PDeCAT, CUP i PP i una abstenció del PSC.