El Ple de desembre aprova gairebé tots els punts per unanimitat

El ple d’ahir de l’ajuntament d’Arenys de Munt va aprovar per unanimitat l’inici de l’expedient d’expropiació de l’immoble situat al carrer Borrell número 2. La regidora d’urbanisme, Maria Àngels Gros, va explicar que l’ajuntament pagarà 84.900 euros del pressupost per convertir aquest immoble en un equipament públic.

Roser Moré, de Junts per Arenys de Munt, i Guiu Muns, de la CUP, van coincidir a dir que esperen que l’ajuntament faci un bon ús d’aquest equipament i no quedi en l’oblit.

El punt referent al projecte d’actuació en sòl no urbanitzable per una activitat de cavalls a la finca Can Guineu també es va aprovar per unanimitat.

El punt referent a la proposta d’aprovació inicial de modificació de la relació de llocs de treball de l’ajuntament també va ser aprovat per unanimitat. La modificació és per ampliar la plaça del tècnic de medi ambient, crear una plaça de responsable de la Central d’informació situada a Can Jalpí i contractar una persona que ajudi amb la gestió burocràtica de l’Ajuntament. La regidora del PSC, Àngels Castillo, va dir que ja feia temps que calia ampliar aquestes àrees de l’ajuntament.

Els punts referents a la delegació de competències del Servei d’Atenció Domiciliaria en el Consell Comarcal i l’adhesió a la compra agregada de material de l’enllumenat públic a través de l’Associació Catalana de Municipis, es van aprovar per unanimitat.

Tots els grups també van recolzar l’aprovació inicial de les bases específiques de la mostra literària. La regidora de cultura, Tònia Vila, va explicar que les modificacions aplicades pretenen que aquestes bases no s’hagin d’anar modificant cada any.

La moció sobre el futur de la xarxa viària comarcal que va presentar la CUP també va rebre el suport de tots els grups.

I també es va aprovar la moció que va presentar el PSC per demanar la plena igualtat de l’esport femení i en suport a les demandes de l’Associació de dones futbolistes espanyoles. La moció va rebre el suport de la CUP i el regidor no adscrit, en canvi Junts per Arenys de Munt i Esquerra es van abstenir.

En aquest ple es va presentar per urgència una declaració institucional contra el decret llei sobre seguretat digital aplicat pel govern espanyol. La regidora de Junts per Arenys de Munt, Vicky Devesa, va explicar el que demanen amb aquesta declaració.

La regidora del PSC Vanesa Muñoz va dir que el seu partit no s’adheria a aquesta declaració institucional.

Si voleu escoltar el ple sencer ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.