El ple aprova per unanimitat la modificació dels estatuts del consorci Congiac i la prorroga de l’acord amb Localred

Ahir es va celebrar el primer ple municipal de l’any. Va ser encara telemàtic i va durar aproximadament una hora i mitja. No va ser pas un ple marcat pel debat ja que tots els punts es van aprovar per unanimitat.

ERC, Junts, la CUP, el PSC, i el regidor no adscrit, Abel Coll van votar a favor la modificació dels estatuts del consorci Congiac. L’aprovació d’aquest punt facilitarà la gestió del servei municipal d’aigua.

A priori, aquest era l’únic punt previst en l’ordre del dia però després de l’aprovació de la junta de portaveus es va entrar un punt per urgència: l’adhesió a la central de compra del Consorci Localred. Una proposta que va ser aprovada per unanimitat i que va explicar el regidor de Noves Tecnologies, Jordi Maimí Girbal.

Tant el regidor no adscrit, Abel Coll com el portaveu de Junts, Santi Morell Capellera van prendre la paraula només per anunciar que votarien a favor.

Per la seva part, el regidor de la CUP, Guiu Muns Roura va dir que continuar dins d’aquest consorci és una bona notícia per Arenys de Munt.

I un missatge molt similar va transmetre també la regidora del PSC, Vanesa Muñoz Fernández. Muñoz creu que s’ha demostrat que aquest acord ha funcionat al llarg dels anys.

Això va ser el que ens va deparar la part dispositiva i, a banda d’això, al ple també es va presentar una declaració institucional en suport al diputat de la CUP, Pau Juvillà, condemnat pel TSJC  a 6 mesos d’inhabilitació i a una multa de 1.080 euros per desobediència.

El regidor de la CUP, Guiu Muns Roura va ser l’encarregat de llegir la declaració que va comptar amb el suport de tots els partits menys del PSC.