El Ple aprova ajudes per afrontar la crisi del CoVid-19 i aprova el nomenament d’Oriol Mitjà com a fill predilecte

El Ple extraordinari d’ahir de l’ajuntament d’Arenys de Munt va aprovar una modificació de crèdit i un seguit de subvencions per un import de 460 mil euros per ajudar a pal·liar els efectes de la covid 19. Proposta consensuada per tots els partits polítics. A banda de la modificació de crèdits es va aprovar la modificació de les bases generals de prestacions econòmiques de caràcter social, la concessió de subvencions per al sector comercial i de serveis, per a les empreses per al foment de la contractació i pel servei de menjador de les escoles bressol. L’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, es mostra molt satisfet per les mesures aprovades i afegeix que s’ha demostrat que els regidors i regidores del consistori són capaços de treballar junts.

L’Alcalde avança que properament es portaran a votació noves mesures i destaca la importància de tancar l’exercici 2019. Un cop tancat, es podrà fer ús del superàvit econòmic de l’Ajuntament.

El regidor de Junts per Arenys de Munt, Lluis Campasol, valora de manera positiva les mesures aprovades i destaca la bona feina feta entre tots els partits.

Per la seva part, el regidor de la CUP, Guiu Muns, s’ha mostrat content per haver pogut aprovar aquestes mesures conjuntament i destaca la qualitat de les bases de les subvencions.

La regidora del PSC, Vanesa Muñoz també valora positivament els ajuts que donarà l’ajuntament d’Arenys de Munt per pal·liar els efectes de la pandèmia. Considera del tot necessàries aquestes ajudes però creu que s’ha de seguir treballant.

Des del PSC aposten per la creació d’un gran pacte entre govern i oposició d’actuacions i reconstrucció social i de la economia del poble

Al mateix ple es va aprovar la proposta de nomenament del Doctor Oriol Mitjà com a “fill predilecte d’Arenys de Munt”. Recordem que la proposta la va fer Junts per Arenys de Munt ja que creuen que Oriol Mitjà ens representa a tots sense exclusions, donant esperança i il·lusió per al futur de la humanitat. La proposta no va comptar amb el suport del PSC ni de la CUP, ja que creuen que ara no és el moment, i van votar-hi en contra. Lluís Campasol explica que la tramitació de l’expedient es farà quan la situació ho permeti.

El ple el teniu penjat al canal de youtube de l’ajuntament.