El Pla d’Actuació Municipal contemplarà 233 objectius estratègics a realitzar a partir del 2021 i més enllà del 2023

Un PAM que encara no s’ha publicat perquè la situació actual ha provocat que les necessitats variïn constantment. Tot i així està previst, que es publiqui en el proper Amunt Arenys. L’alcalde va explicar que del PAM destaca a banda de les obres de la riera, obres de nous equipaments municipals com ara el centre cívic o el nou edifici de Gusam, a més de polítiques industrials i de promoció del municipi.

Al PAM també s’hi reflectirà la futura residencia geriàtrica i el projecte d’habitatge social, tant necessari per Arenys de Munt.

L’alcalde també va parlar del pressupost municipal de l’any vinent del qual ja disposen d’un esborrany que han presentat a la resta de partits polítics i que el presentaran també al consell del poble abans de portar-lo a ple.

Amb el consell del poble tenen el compromís de redactar el projecte de la residencia o de la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals.

L’any vinent també es farà la tercera fase les obres de la riera i a més a més el govern es marca com a prioritat cercar finançament per fer una rotonda a l’entrada del poble que permeti una millora en la mobilitat.

El programa sencer d’alcaldia el podeu escoltar al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.