El Pla d’Actuació Municipal 2015-2019, ha arribat als 260 objectius en el mes de gener

Entre el mes de setembre i gener s’han assolit 71 objectius com ara: garantir el servei de teleassistència fins l’any 2020; la commemoració anual del Dia internacional per l’eradicació de la violència masclista; la revisió de les bases de subvencions a entitats i associacions o la instal·lació de papereres i pipicans a l’espai públic.

També s’ha realitzat l’ampliació del programa de parelles lingüístiques; l’arranjament del celler de Can Borrell per a poder-hi programar actuacions en petit format; la publicació de la revista sobre els centres educatius; la pintura i millora de la instal·lació elèctrica de les escoles o la participació dels joves en la programació i organització d’actes festius.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, comenta que hi ha qüestions que estan a la recta final i que s’assoliran abans que finalitzi el mandat, com són la renovació de la gespa del camp de futbol, la publicació del llibre sobre els 40 anys d’Ajuntaments democràtics i l’actuació en els fanals de la riera.

Rabasseda valora positivament que s’hagin assolit més del 80% dels objectius que es van establir a principi de mandat però sobretot posa en valor el fet d’haver publicat aquests objectius que permet anar passant comptes.

El llistat dels 260 objectius operatius que es consideren assolits completament es poden consultar a través del web municipal i el govern n’informarà properament a través del butlletí Amunt Arenys.