El pintor arenyenc Marc Prat exposarà a la mostra del centenari del Forn del Vidre de Mataró

L‘exposició del centenari del Forn de Vidre comptarà amb el pintor d’Arenys de Munt Marc Prat. A través d’uns plafons vinílics i projeccions multimèdia es fa un recorregut per les diferents etapes de la cooperativa, tant pel que fa a la seva producció com pels aspectes culturals i socials que van fer de la Societat Cooperativa Cristalleries Mataró una empresa de referència. Escoltem al pintor Marc Prat parlant d’aquesta exposició

L’acte oficial d’inauguració es aquesta tarda amb una visita comentada a l’exposició a càrrec d’Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal i Mercè Calpe, comissària de l’exposició, que es podrá visitar fins el 8 de març a Can Palauet de Mataró.

Cristalleries de Mataró es va constituir com a cooperativa de fet l’any 1919 i va treballar en el món del vidre fins el 2008. L’exposició es complementarà amb dues conferències els dies 5 de febrer i 4 de març, i tres demostracions de treball en vidre, al carrer a la plaça de l’Ajuntament davant de l’Arxiu Comarcal del Maresme els dies 25 de gener, 8 i 29 de febrer de 2020.