El PDeCat preveu que aviat comencin a fer-se obres de millora als escocells de la Riera ja pavimentada

El PDeCat va parlar de la riera al programa Parlem del Poble de la ràdio. Van dir que es preveu que aquesta setmana o la vinent comencin a fer-se aquestes obres de millora als escocells.

La formació no forma part de l’equip de govern, per tant no pot afirmar quan començaran aquestes tasques als escocells, però fa mesos que col·labora amb Esquerra per tirar endavant aquesta actuació, i preveu que es realitzi immediatament.

El regidor i proper cap de llista del PDeCat, Lluís Campasol, explicava que abans de començar les obres actuals ja van demanar millorar els escocells del tram ja fet per ampliar aparcaments, però que no es va fer.

També parlant de la Riera el PDeCat va explicar que han aconseguit que hi hagi una reserva de plaça d’aparcament per a clients de la clínica veterinària, al costat de la farmàcia.

Una altra qüestió que es va tractar va ser el futur estrictament polític de la formació.

Al programa hi va intervenir Carles Mora, exalcalde per Arenys de Munt 2000, i que ara dóna suport al PDeCAT. No va voler comentar si aquest suport s’acabarà traduint en ocupar un dels primers llocs de la llista electoral del 9 de juny de 2019.

En va parlar el regidor Marc Tarrés, anunciant la voluntat dels actuals regidors de seguir formant part del projecte però traient importància al número que puguin acabar ocupant a la llista electoral, de la qual encara no n’han parlat.

Carles Mora va parlar de l’actitud de servei al poble que tenen totes les persones que ja formen part del projecte del PDeCat a Arenys de Munt i també les que s’hi incorporaran en un futur proper.

Al programa es va dedicar una estona a valorar la situació política i social a Catalunya i a altres temes d’abast municipal, com la tasca de la formació als plens.

Ho podeu escoltar tot plegat a la secció de programes a la carta de la pàgina web de Ràdio Arenys de Munt.