El patinador arenyenc Eloi Canals, del Club Patinatge Alt Maresme, ha quedat quart durant els World Roller Games de Nanjing, a la Xina

Aquesta ha estat la primera edició dels World Roller Games, i en ell s’ha competit en tots els esports sobre rodes. Canals ha explicat que ha estat una experiencia única i s’ha mostrat content per la seva actuació, tot i haver tingut diversos errors tant en el programa curt com en el llarg.

D’aquesta manera, el patinador ha tancat una temporada molt bona,  en la que, a banda de la quarta posición mundial, s’ha proclamat també campió de Catalunya i d’Espanya. Canals ha explicat que no esperaba arribar tan lluny, i que és una dificultat afegida haver de compaginar l’esport amb els estudis.

Aquesta nova temporada 2017-2018 es presenta més complicada per l’Eloi Canals, ja que ha passat a categoría Sènior, on patinarà amb els millors patinadors del món. Tot i això, el seu objectiu és pasar-ho bé patinant, ja que, d’aquesta manera, els resultats arribaran segur.