El número de positius de COVID-19 a Arenys de Munt ha baixat de 25 a 15 en els darrers 14 dies

Això col·loca actualment a Arenys de munt entre les poblacions amb baix risc de rebrot. La tassa de reproducció, que mesura el promig d’infeccions que causarà una persona contagiada, també ha baixat, de 2 a mitja. Ho explica la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros.

La regidora creu que aquesta millora es deu a que la ciutadania està aplicant les mesures de precaució de manera correcta, però avisa de que cal no baixar la guàrdia ja que, de no ser així, la situació podria tornar a empitjorar.

Pel que fa a l’ambulatori, Gros explica que espera que aviat tornin a obrir per la tarda, però que cal esperar a que els alguns sanitaris acabin el seu període de vacances.

En aquest mateix sentit hem de dir que el personal de l’empresa municipal GUSAM d’Arenys de Munt ha donat negatiu a les proves de coronavirus.

Els treballadors són de serveis com ara Aigües d’Arenys, la deixalleria municipal, el personal de neteja i del centre de formació d’adults i oficines. Tots s’ha fet la prova i els resultats han estat negatius. Ho explica l’alcalde i president de Gusam, Josep Sànchez.