El Mic, el Biri Biri, la Ladybug i les serigrafies personalitzades son els encàrrecs més populars en les mones de Pasqua

Tant la pastisseria la Lyonesa com L’Obrador tenen bones previsions pel que fa a la venta de mones, que es manté i fins i tot s’incrementa amb respecte de l’any passat.

Yolanda Moré de l’Obrador ha explicat que la previsió és similar a la de l’any passat, que es van vendre 150 mones de xocolata i 200 pastissos. Els encàrrecs més habituals son les serigrafies personalitzades i representacions dels dibuixos animats Ladybug.

 

Per la seva banda, Josep Maria Garrell, propietari de la Lyonesa, ha destacat que es nota que l’economia està millorant, ja que preveuen que la venta superi a la de l’any passat. Calculen que vendran uns 600 pastissos i unes 350 mones de xocolata. Entre els temes estrella es troben els personatges Mic i Biri Biri, i els escuts de clubs de futbol.

A les dues pastisseries també han destacat la bona venta de bunyols de Quaresma, tant els de vent, com els de nata, crema o xocolata.