El Mataró s’emporta el 25è Campionat de partides ràpides d’escacs, per davant de l’Arenys de Munt A segon i l’Hostalric tercer

Ahir es va jugar el campionat de partides ràpides d’escacs a la plaça de l’església. Era la 25ena edició d’aquesta competició i hi havia 8 equips jugant entre ells. Es van muntar 24 taulers i al mateix moment jugaven 48 persones. Va fer un bon dia, gens de calor, i es van veure partides intenses i emocionants. Va guanyar el Mataró, que portava un equip de molt nivell. El segon classificat va ser l’Arenys de Munt A, i l’Hostalric va ser tercer. El Mataró va guanyar 6 de les set rondes disputades. La única ronda que va perdre va ser contra l’Arenys de Munt A. L’MVP del partir va ser un jugador de Mataró que va guanyar totes 14 partides que va disputar. Un jugador d’Arenys de Munt en va guayar 12 de 14. El trofeu era una rèplica del monument a la Independència.

Ho ha explicat Josep Maria Pitarque Illa, que va ha recordat també que hi ha un canvi a l’horari habitual de la secció d’escacs del Centre. Encomptes dels dissabtes, com es feia des de fa anys, ara les classes a escacs per a infants seran els dijous de 7 a o 8 del vespre. Després, de 8 a 9, els adults faran taller d’escacs.