El Maresme fa balanç de robatoris, que van a la baixa, igual que al nostre poble

El regidor de seguretat i mobilitat, Àngel Castillo, va assistir abans d’ahir a la reunió del Consell Comarcal del Maresme amb el Conseller d’Interior, Miquel Buch. Aquesta ha estat la darrera de diverses reunions que van començar al gener en les quals s’estan tractant temes de seguretat. Dimarts es va parlar, en particular, del seguiment de robatoris que s’estan produint en habitatges del Maresme. Àngel Castillo explica que al Maresme el nombre de robatoris al 2019 va disminuir un 18% respecte l’any anterior. Les dades a Arenys de Munt encara són més positives ja que hem passat de 73 robatoris al 2018 a 31 al 2019, un 58% menys.

D’altra banda en aquesta reunió també es va parlar sobre la bossa de Policia Local que s’està desenvolupant. Aquesta iniciativa pretén escurçar terminis a l’hora que un Ajuntament pugui incorporar un nou agent a la plantilla.

Per últim, des de la Conselleria han remarcat la bona feina que estan fent els Mossos i la Policia Local, però adverteixen que no es pot abaixar la guàrdia. En aquest sentit, es va posar en valor la importància de les càmeres de videovigilància i es va transmetre el compromís que hi hagi un increment d’efectius de Mossos d’Esquadra després de l’estiu.