El mag Joaquim Matas és el més votat pel públic a la semifinal de Got Talent i es planta a la final

Després de la segona semifinal de ‘Got Talent 8’ ja coneixem la identitat de tres nous finalistes que participaran a la Gran Final del programa que emet Tele5. I entre ells, un mag d’Arenys de Munt, en Joaquim Matas. Matas va ser el més votat pel públic a la semifinal d’ahir. Aquesta vegada no va ser amb el passi d’or, que el van aconseguir el grup de ball ‘Quality Youth Megacrew’, que van fer una coreografia que recordava el món fantàstic d’Alícia al país de les Meravelles.

L’emoció es va mantenir fins al final, quan el català Santi Millán va anunciar els quatre participants més votats pel públic. Eren la classe de Juan, Wesley, Joaquim Matas i Mateo. D’ells quatre, el que més punts hagués obtingut passava directament a la final. I el guanyador d’aquesta votació va ser el mag arenyenc. Va fer un joc de màgia clàssica, d’aprop, convertint un bitllet de 50 en un de 500, un joc amb monedes i un joc amb cartes.

El sempre malhumorat Risto Mejide, membre del jurat, assegurava que Joaquim Matas pot guanyar el Got Talent d’enguany, perquè la seva màgia, tot i ser simple, produïa el mateix impacte que altres números de màgia més innovadors.

El tercer finalista l’havien d’escollir els membres del jurat, i van optar per Wesley, un noi que s’enfila a monocicles i fa acrobàcies, i que l’any passat va caure d’un monocicle de 8 metres i es va lesionar greument. La tenacitat, l’esforç i la tossuderia de tornar-hi li va valdré el passi també a la final.