El mag arenyenc Joaquín Matas actuarà dissabte dia 20 a la sala Luz de Gas de Barcelona amb un espectacle que es diu Intimàgia

El guanyador dels 4 passis d’Or al programa Got Talent, que gairebé s’alça amb la victòria final, tornarà a trepitjar la sala B de la mítica sala barcelonina per oferir un espectacle de màgia d’aprop amb els seus millors jocs i trucs. Són 75 minuts que deixen a l’espectador bocabadat en tot moment. Com es diria col·loquialment, 75 minuts per flipar. Durant aquesta estona quedarà ben clar perquè Matas es va merèixer els passes d’or al programa de Telecinco. I val a dir també que Intimàgia és l’espectacle més ben valorat a la plataforma digital Atràpalo. El mateix Matas ha explicat que és un espectacle amb molta interacció amb el públic, on tothom està molt a prop, tot i que també hi ha pantalles per veure bé les mans del mag en alguns trucs amb cartes, o monedes. El mag també espera aviat poder fer un espectacle de màgia per adults a Arenys de Munt.

Podeu comprar ja les entrades, sense numerar i a un preu de 15 euros, a Atràpalo mateix, perquè la seva actuació a Luz de Gas és el dissabte dia 20 de maig, amb dues sessions, una a dos quarts de set i l’altra a dos quarts de nou del vespre.