El llibre ‘erotitzades’ es presenta a l’eixida de l’Era en un acte amb lectura de textos, música de piano i maridatge de vi

Aquest diumenge es fa la presentación del Llibre Erotitzades, més enllà del plaer, a l’eixida del restaurant l’Era. Serà a les vuit del vespre, amb la fresqueta. Hi haurà lectura de textos, música i maridatge amb vi. És un llibre de relats eròtics que va sortir al carrer pels volts de Sant Jordi, escrit fet per Fina Joseph Caballé i Anna Moore Forn. És la primera vegada que s’ajunten per escriure un llibre. De fet, Anna Moore és professora d’escriptura i Fina Joseph una de les seves alumnes. Ara han unit esforços per treure a la llum un llibre de relats eròtics. Al llibre hi ha relats més curts i més llargs, una mica de tot, una manera més de demostrar que la mida no importa ni a la vida eròtica ni a la literària, ja que de tots els relats i de totes les mides se’n pot gaudir força, en solitari, en parella o com es vulgui. Hi ha relats que porten títols tan suggerents com “sota els llençols”, o “orgia de paraules”, o “la caputxeta i el llop, no apte per a infants”. Títols que porten un toc també d’humor, que ja ho han buscat les autores en alguns relats. El llibre inclou relats premiats al concurs eròtic del Penedès. És un llibre auto publicat que l’han dissenyat, maquetat i publicat les dues mateixes autores.

Anna Moore Forn ha explicat que les autores tenen moltes ganes de fer la presentació, ja que encara no ho han pogut fer. La idea és que tothom surti ben erotitzat, amb la lectura de fragments del llibre i dos avançaments de l’Erotitzades 2. Llegiran les pròpies autores a més de Marisa Garcia i Jaume Roca. També hi haurà acompanyament musical de l’Anna Pujol al piano i un maridatge de vi a càrrec de Gerard de Clascà. Serà un acte per despertar tots els sentits i erotitzar-se a través de tots ells.