El grup Rau Rau del Centre celebra el seu 20è aniversari amb el concert dels Xiula

Rau Rau, la secció del Centre que s’encarrega de l’organització d’espectacles pels més menuts amb l’objectiu de poder gaudir de la cultura en família està d’enhorabona perquè enguany es compleixen 20 anys del seu naixement. Per celebrar-ho aquest diumenge tindrem el concert del grup Xiula.

Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els Xiula! miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti. Escoltem a Jan Garrido, cantant dels Xiula!

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de Xiula! amb tots els seus altibaixos i amb visites sorpresa d’alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta.

Com hem dit, aquest serà l’espectacle que servirà com a celebració dels 20 anys de Rau Rau. Avui a l’informatiu hem repassat la trajectòria del grup al llarg d’aquestes dues dècades amb Tere Salvà Caterineu.