El grup Eriçó Punxegut estrenarà disc i espectacle a les Festes del Remei d’Arenys de Munt

Diumenge 16, tindrà actes destacats durant la festa del Remei. Es farà lOfici del Remei, seguit del recital 33 sospirs, de Veusxveus, de l’audició de joves solidaris. També s’hi inclou, a la festa, l’entrega de premis de la Mostra Literària un un concert d’Amunt Jazzband. A la tarda, a dos quarts de cinc hi haurà cercavila dels gegants d’Arenys de Munt, que enguany aniran Riera avall, per la zona nova i la rotonda, per acabar a Can Jalpí, on s’hi farà un concert familiar infantil amb el grup l’Eriçó punxegut. N’hem parlat amb Joan Farnós, membre de l’Eriçó Punxegut. Ha explicat que a l’espectacle un eriçó compleix el seu somni de viatjar, sense sortir de l’escola, i ho fa a través de la música. Arenys de Munt serà el primer municipi on el grup presentarà el disc, aparegut aquest passat mes de març. Un disc familiar, amb música pop que pot agradar als pares, i lletres amb estic infantil per als més menuts.

A les set del vespre es farà al Centre la Diada de Cant Coral, organitzada per la Coral Aloc.

La festa, però, comença avui, dia 14, a les 11 de la nit hi haurà una nit de versions, amb dos grups, Cocoversions i Los 80 principales. Es farà a la carpa de festa major situada a l’esplanada de Can Jalpí. Ho ha comentat Alícia Muns Tarrats, técnica de Serveis Personals de l’Ajuntament

Dissabte 15 hi haurà una festa Holi familiar, amb pols de colors i DJ’s de Flash. Això serà entre 2/4 de 12 i les 2 al Parc de Can Jalpí.

Al migdia es farà el dinar-ball destinat a gent més gran,a  la Sala Municipal. A la tarda es farà Mostra de cervesa Artesana a la Plaça de Catalunya, i a 2/4 de 7 el concurs d’apilar caixes de cervesa al pati del Sant Martí, el Birràrium Al vespre, al Centre, la Coral Veus de Munt oferirà l’espectacle “Capsetes d’amor”. Sobre aquest espectacle en van venir parlar a la ràdio la directora de la coral, Maica Brecha i un dels cantants, Marc Sansa Colomer. Precisament, Sansa va definir l’espectacle amb un exemple sorprenent. “És un esquelet d’un vell dinosaure vestit amb una pell moderna”.  Què vol dir això? Així ho explicava ell mateix.

I a la nit, a Can Jalpí hi haurà la Nit Jove.

I Dilluns dia 17, dia festiu a Arenys de Munt, hi haurà jocs infantils a la plaça Catalunya durant el matí.