El govern veu gairebé segur que el projecte per fer la nova residència estarà acabat abans del 2023

Aquest dissabte va ser el torn d’Esquerra Republicana al Parlem del Poble. El partit de govern va afirmar, entre d’altres, que amb quasi total seguretat, el projecte de la nova residència estarà finalitzat durant aquest mandat. Així ho va explicar el 1r tinent d’Alcalde, Àngel Castillo, afegint que per ells la residència també és una prioritat que es pot complementar amb el projecte del Centre Cívic.

D’altra banda, sobre la problemàtica de reciclatge, el regidor de Medi ambient, Jordi Maimí, celebra que la campanya de no recollir la matèria reciclabe els dissabtes estigui funcionant tant bé tal i com demostren els números. Maimí va afegir que primera vegada s’ha aconseguit recollir més fracció orgànica que rebuig.

Dissabte també vam poder parlar amb la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros, sobre els rebrots de casos de Covid que s’estan produint a algunes poblacions de Catalunya. Sobre això la regidora va apuntar que si respectem les mesures de seguretat, podrem seguir gaudint dels actes de l’estiu.

I en aquest mateix sentit, el regidor de Joventut, Àngel Castillo, demana responsabilitat als joves, que s’ha comprovat que són el col·lectiu amb major percentatge de transmissió.

Podeu escoltar el programa sencer al web de Ràdio Arenys de Munt. La temporada del Parlem del Poble finalitzarà dissabte amb un debat amb totes les forces polítiques amb representació municipal.