El govern valora de manera molt positiva el resultat de les obres de la riera i demana paciència per acostumar-se als canvis de mobilitat

El passat divendres, dia 23 i 319 dies després es va reobrir al trànsit el segon i tercer tram de la riera. Han estat gairebé 11 mesos d’obres i d’evidents afectacions a la mobilitat però Arenys de Munt ja té urbanitzada tota la seva riera.

El resultat de les obres ha provocat també diversos canvis en la mobilitat al llarg del poble amb l’objectiu de millorar la fluïdesa. Entre els més destacats hi trobem el doble sentit de circulació entre el tram Rasa-Pompeu Fabra i la prohibició d’entrar a la riera a l’altura del pont direcció Sant Celoni. El govern municipal valora de manera molt positiva el resultat de les obres i demana paciència a la població per acostumar-se a tots els canvis que s’han produït en la mobilitat. A més a més, el govern assegura que si alguna decisió resulta poc efectiva i provoca afectacions es buscarà una solució.

Aquesta és l’entrevista a l’Alcalde accidental i regidor de Mobilitat, Àngel Castillo Vallcorba emesa a l’informatiu d’avui.