El govern treballa en un nou model de brigada jove

Dissabte passat es va celebrar el primer Parlem del Poble de l’any i de la temporada. Va ser en sessió d’Alcaldia i com no podia ser d’una altra manera l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez es va sotmetre a les preguntes i comentaris de l’audiència. Pràcticament totes les trucades tenien com a temàtica comuna la seguretat i la neteja.

Sobre la neteja, l’Alcalde va dir que és cert que alguns punts del poble no estan en condicions i que ja treballen en les solucions. Una d’elles es la contractació d’un servei extern i l’altra és la tornada de la Brigada Jove, que ja va avançar que presentarà canvis en el model.

Com he dit abans les preguntes i comentaris sobre seguretat el poble es van repetir en més d’una ocasió. Sobre això, l’Alcalde va explicar que no s’ha incrementat la delinqüència respecte anys anteriors però que sí que ara és més visible i se’n parla més. Sí que creu que s’hauria de ser més inflexible.

En aquesta mateixa línia l’Alcalde va parlar d’incivisme, arrel també d’una trucada. En concret es va tractar la problemàtica dels patinets elèctrics. L’Alcalde assumeix que és una problemàtica a solucionar.

Aquestes i altres qüestions van ser, com dèiem, tractades al programa Alcaldia que poden recuperar al web de la ràdio, a la carta.