El govern preveu destinar mig milió d’euros a la reconstrucció econòmica i social a l’era post-coronavirus

Fa uns dies us fèiem saber que l’Ajuntament d’Arenys de Munt tenia la intenció de crear bosses de diners per ajudar a les famílies i comerços que estan patint els efectes de la pandèmia. Avui, l’Alcalde Josep Sánchez n’ha donat més detalls. Concretament ha avançat que la intenció del Govern municipal és destinar al voltant del mig milió d’euros a diferents ajudes repartides en diferents àmbits. Sánchez ha afegit que en el proper ple es presentarà una modificació amb els primers 300 mil euros. Més endavant s’aprovarà una altra amb els diners restants.

Si tot segueix el previst, el ple es desenvoluparà de forma telemàtica a través d’una aplicació, encara per decidir, que permeti visualitzar el ple en streaming.

Josep Sánchez ha volgut afegir que el govern segueix treballant i que vol estar al costat de la ciutadania i les entitats.

En aquest mateix sentit, l’Ajuntament ha sol·licitat les ajudes que posa a disposició la Diputació de Barcelona. Primerament han sol·licitat material sanitari que anirà destinat a les dues residències i a la resta de personal dels serveis essencials com policia, brigada i voluntaris.

D’altra banda, l’Ajuntament està estudiant la línia de subvencions que ha engegat la Diputació per cobrir necessitats socials.