El govern no ha pogut comprar la casa adjacent a la Cooperativa, on s’hi volia fer habitatge social

Dissabte es va tornar a celebrar un nou parlem del poble. Era el segon dissabte de mes i això vol dir que va ser en sessió d’Alcaldia. Josep Sánchez va venir als estudis centrals de Ràdio Arenys de Munt per repassar l’actualitat municipal i també per conèixer l’estat dels projectes més immediats del consistori. El programa es va centrar en els equipaments municipals, com el Centre Cívic i  la placeta de Can Borrell i també sobre altres edificis que l’Ajuntament té la intenció d’adquirir com el del costat de la Cooperativa. Concretament, Sánchez va avançar que no ha estat possible arribar a un acord amb el propietari de l’edifici i per tant no serà comprat per l’Ajuntament. Des del govern tenien la intenció d’adquirir aquell espai amb l’objectiu de convertir-lo en habitatge social. Tot i la no compra, Sánchez apunta que seguiran treballant per aconseguir habitatge social.

Dissabte també es va parlar de la situació de l’edifici que hi ha al costat de l’Ajuntament i que recentment, la brigada ha arranjat la seva façana. La intenció del govern és enderrocar aquest edifici per facilitar la connexió entre la riera i el Carrer de les Flors. Des de la ràdio vam voler preguntar per què es pinta i s’arranja un edifici que en un futur està previst que s’enderroqui. Sánchez va contestar que la intenció segueix sent la mateixa però que consideren necessari mantenir en bon estat l’edifici fins que no es tiri a terra.

Al programa també es va valorar la situació sanitària i la previsió de futures activitats culturals com la Festa del Remei i les bredes. Tot plegat es pot escoltar i veure a la web de Ràdio Arenys de Munt i al canal de Youtube.