El govern municipal presentarà públicament d’aquí a unes setmanes el projecte de Centre Cívic

Aquest nou equipament es començarà a tirar endavant aquest 2018 a l’antiga Fàbrica de Can Fernando Soler, al barri de Sant Carles.

Esquerra Republicana considera lògics els recels de la ciutadania davant d’aquest projecte ambiciós i nou, però estan convençuts que un cop la gent conegui els detalls de l’equipament, tothom estarà orgullós del projecte.

La regidora de Cultura, Tònia Vila, considera que el Centre Cívic és una necessitat per a les entitats d’Arenys de Munt, i creu que totes hi haurien d’apostar amb claredat

El govern municipal es defensa de les crítiques de l’oposició, que es mostren contraris a la forta inversió que requereix el Centre Cívic. El regidor d’Economia, Josep Sánchez, explica que és l’espai on es treu més rendiment en metres quadrats en comparació amb la inversió de diners que s’hi fa.

Per altra banda, el govern municipal ha explicat que aquest projecte de Centre cívic l’acaben materialitzant des d’Esquerra Republicana però que ve de lluny i que ja han anat treballant governs anteriors.