El govern municipal assegura que totes les activitats es celebren respectant les mesures de seguretat

Aquest cap de setmana podrem gaudir de noves propostes dins del cicle “Gaudim de l’estiu a la fresca” i d’una nova ballada de sardanes.

Concretament, pel que fa a les activitats emmarcades en el cicle “Gaudim de l’estiu a la fresca”, divendres el Forn de dalt torna a acollir un nou concert en directe a càrrec del grup “Sargents i Southland a partir de les 8 del vespre. Ja dissabte, a 2/4 de 10 de la nit a l’espai 1 d’octubre podrem gaudir d’un concert gràcies als Parellop.

El fet d’organitzar aquest tipus d’activitats en el context sanitari en el qual ens trobem ha provocat queixes per part d’alguns veïns argumentant que no és el moment de celebrar activitats.

Sobre això, l’Alcalde accidental, Àngel Castillo assegura que totes les activitats es realitzen respectant les mesures de seguretat establertes.

Tot i així, Àngel Castillo reconeix que si la situació no evoluciona favorablement sí que es plantejaran cancel·lar les futures activitats.

I per últim, tal com ja va fer el regidor de Festes, Abel Coll, Castillo assegura que la voluntat del govern és celebrar la Festa Major però que en cap cas posaran en perill la salut dels ciutadans d’Arenys de Munt.

I d’altra banda, per aquest diumenge hi ha programada una nova ballada de sardanes. Serà l’última del cicle de ballades organitzades per l’Associació Sardanista al mes d’agost i en aquesta ocasió es comptarà amb la Cobla Ciutat de Granollers. Ho explica Maria Canaleta, de l’organització.