El govern estudiarà alternatives viables per habilitar el pas de cotxes de la carretera a la Riera pel Bellsolell quan es tanqui la Riera

Ahir parlàvem de la Fira de la Llum. Des de l’ABIC en feien un bon balanç, però deien que hi havia un punt a millorar de cara a properes edicions. Es referien al fet que la Fira no arribava més enllà del Bellsolell però la Riera estava completament tallada al trànsit i no es va habilitar l’entrada des de la carretera pel Rial Bellsolell com s’havia fet en moltes ocasions. Això va fer que entre el Bellsolell i la Cotxeria no hi hagués gaire vida a la Riera i algunes botigues es queixessin perquè van quedar desangelades. Per les paraules de la presidenta de l’ABIC es donava a entendre que aquesta entrada pel Bellsolell des de la carretera ja no s‘habilitaria més.

El regidor de Seguretat, Àngel Castillo vallcorba, ha explicat que ja no s’habilitarà més aquesta entrada en casos de tancament a la part baixa de la riera perquè era un perill, hi havia topades i situacions de risc al girar els cotxes. Tot i això, estudiaran opcions de cara a futures ocasions. Aquesta entrada es podria tornar a obrir si hi hagués un sistema de regulació semafòrica diferent a l’actual per a casos de tancament de Riera. És l’opció preferidadel govern, que s’havia plantejat també deixar la Riera de baixada fins al Bellsolell, però era un escenari que també comportava un risc.