El govern estudia la possibilitat d’ampliar l’oferta d’entrades per al Pot Petit si la seguretat i l’aforament a la carpa ho permet

Les 900 entrades posades inicialment a disposició del públic de manera gratuïta per al concert d’El Pot Petit del diumenge 13 de novembre a les sis a la carpa de Festa Major del parc de Can Jalpí es van exhaurir en poca estona després d’activar-ne les reserves, a les 10 del matí d’ahir. Les primeres 700 en només 15 minuts. I ben poc va durar una segons tongada de 200 entrades més.

La programació d’actes de Festa Major es reparteix en diferents espais, que tenen un aforament limitat. La previsió d’afluència de gent per a aquest concert era alta i per això es va programar a la carpa que s’instal·larà al parc de Can Jalpí. Tot i així, l’èxit d’aquesta companyia ha fet que les entrades s’hagin exhaurit amb molta rapidesa.S’està treballant per poder posar algunes entrades més a disposició del públic en els propers dies, de la qual cosa s’informarà.

El regidor de festes, Abel Coll, ha explicat que el primer i més important és garantir un aforament amb seguretat, i que estan treballant per mirar si es pot ampliar amb unes 150 o 200 persones més dins la carpa segons com estigui posat l’escenari i les portes d’emergència.

Entrades per anar a escoltar el concert de la Maravella

Coll també ha comentat que causa de l’èxit de la reserva prèvia d’entrades per a El Pot Petit, s’ha cregut oportú fer també reserva prèvia d’accés al concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella del divendres 11 de novembre a les set del vespre a la Sala Municipal, per tal d’evitar aglomeracions i incidències. Les entrades es podran adquirir gratuïtament a partir de demà divendres 4 de novembre a les 10 del matí a l’Esplai de Jubilats Verge del Remei (en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 h i de 16 a 20 h, i dissabte de 9.30 a 12.30 h) i a l’Oficina d’Atenció a la Vila de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h i dijous també a la tarda de 16.30 a 19 h). Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades. L’obertura de portes del concert serà una hora abans, a les sis.