El govern esperarà que es consolidi la nova entrada a la Riera per la rotonda abans de fer canvis en entrades com la del pont

El govern vol potenciar l’entrada a la Riera per l’alçada de la nova rotonda, i anar consolidant una nova estratègia de mobilitat, abans de fer canvis en l’entrada de la Riera a l’alçada del Pont. Així ho va explicar dissabte l’alcalde a la ràdio. Afirma que la decisió d’impedir el gir a l’esquerra per entrar a la Riera pujant d’Arenys de Mar va generar una situació de “cacao” circulatori, amb cues, col·lapse, i vehicles que infringien la norma i es saltaven la línia continua. Tot plegat generava inseguretat i col·lapse. Així ho va explicar

Sánchez apunta que abans de tocar l’entrada de pont cal resoldre la mobilitat a l’alçada del Bellsolell, molt complicada, amb una entrada i sortida de l’aparcament amb un semàfor que genera cues en hora punta i que s’han agreujat ara encara més amb les obres al Sindicat-Sant Carles, ja que els veïns han d’entrar i sortir per Bellsolell, agafant el carrer de les Suredes.

La situació generada va provocar també les queixes de l’Associació de Botiguers i Comerciants, que estaven en plena campanya de vendes de Nadal i Reis i veien que era complicat arribar al municipi. Això va donar un argument més al govern per revertir la situació.

Tot i això, l’alcalde va refermar que la seva voluntat és retirar els girs a l’esquerra de la carretera i canviar el concepte de mobilitat al poble. Una tasca que no es pot fer d’un dia per l’altre. Per tant, ara esperen que es consolidi la nova entrada a la Riera per la part baixa, que la gent s’hi vagi acostumant, i llavors plantejar altres canvis que puguin afectar l’entrada habitual del pont.

Sánchez va afirmar que la futura rotonda a les Quatre Carreteres també facilitarà la mobilitat, en aquest cas a l’extrem nord del municipi.