El gerent de l’empresa NaturalmarcsBCN impulsa un centre museístic a Arenys de Munt

L’entorn de la masia de Can Colomer, al veïnat de Sobirans, podria acollir un centre museístic dissenyat pel prestigiós arquitecte Frank Gehry i fer realitat el projecte de l’arenyenc Marc Roig.

Al 2015 va presentar el documental Hi Mr. Gehry, I’m Marc from Arenys, en el que explica el seu objectiu consistent en què el prestigiós arquitecte Frank Gehry li dissenyi un edifici a Arenys de Munt.

Marc Roig ha presentat el projecte que serà finançat per un inversor internacional  i “exhibiria una part de la col·lecció d’art privada de Lluís Bassat”. Ell mateix explica que el projecte neix de la seva passió per l’art i de l’impacte que va tenir al veure uobra de Fran Gehry.

Marc Roig també explica que la finalitat del museu és mostrar al mon un espai en el qual es puguin fer circuits d’art contemporani.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, va assistir a la presentació del projecte acompanyat de la regidora de Cultura, Tònia Vila. L’Alcalde ha dit que el govern sempre està al costat dels emprenedors i més si es tracta d’un projecte de tal trascendencia que tindria un gran impacte al nostre poble.

I pel que fa a nivell d’urbanisme, Rabasseda comenta que al tractar-se d’una zona amb sòl no urbanitzable dificulta la posada en marxa del projecte, però afirma que en l’administració no hi ha res impossible.

El projecte planteja un edifici de tres plantes amb un auditori, un restaurant i una superfície de més de 8.000 metres quadrats.