El futbol sala va guanyar a Mataró i el futbol va guanyar a Arenys de Mar. L’Hoquei juga aquest dimecres

Comencem el bloc d’esports i ho fem parlant de l’hoquei sobre patins. L’Arenys de Munt Solar Tradex va  ajornar el seu partit d’aquest cap de setmana corresponent a la 5 jornada davant el Alcoi per compromís europeu dels alacantins fins dimecres que ve al vespre a partir de las 21h.

El que sí que va disputa el seu partit el equip de primera catalana a casa rebia el Palafrugell en partit corresponent a la segona jornada de la lliga el final del partit el resultat va ser d’empat a tres gols els Arenyencs varen fer mèrits suficients per assolir la victòria però el final repartiment de punts pels dos equips , escoltem el tècnic del Arenys de Munt Enric Daumal Sauri

Passem al futbol sala i ho fem amb bones notícies ja que l’Arenys de Munt va sumar la seva primera victòria de la temporada en la seva visita a la pista del Mataró per un resultat força contundent (1-7) els arenyencs varen ser molt superiors el conjunt Mataroní hi es van imposar de manera molt còmoda i clara en el que va ser el primer derbi de la temporada , els Arenyencs varen fer un gran partit molt seriós tant en defensa com en atac que van permetre d’aquí la victòria i els tres punts que varen viatja cap Arenys de Munt . Escoltem al tècnic  Gerard Artigas Torrent.

Ara si parlem de futbol perquè l’equip de 4a catalana del grup 5 es va  desplaçar fins al camp del Sinera B per disputar la segona jornada en lliga desprès de la derrota a casa la setmana passada per la mínima. Els arenyencs es van imposar a domicili al camp del Sinera B per la mínima amb un resultat molt ajustat de (1-2)  Escoltem al tècnic, Christian Pajuelo Cerrillo

I acabarem el bloc d’esports parlant també de futbol però ens centrem en la categoria de veterans perquè aquest cap de setmana l’equip d’Arenys de Munt es va estrenar a la lliga amb una victòria al camp del Vista Mar Legends en un partit completament boig i ple d’alternatives en el marcador  i molts gols. El resultat final va ser de 5-6.  Primer partit també pel nou entrenador dels arenyencs. Escoltem a Raul Serrano Garcia.