El Futbol Sala torna a perdre, i en hoquei, derrota a casa contra un dels rivals més fluixos de la categoria

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex perd l’imbatibilitat a casa al caure davant el Vilanova i el Club Futbol Sala encadena una nova derrota davant el Sabadell. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex s’enfrontava aquest cap de setmana al Vilanova, que encadenava 6 derrotes consecutives,  en la 14a jornada de l’OK Lliga Plata. Els arenyencs arribaven 3r a la classificació sense haver cedit cap punt a la seva pista. Tot apuntava, doncs, que l’Arenys de Munt s’emportaria els 3 punts però els vilanovins van trencar tots els pronòstics i va sorprendre als de Raul Castillo i es van imposar per 2 gols a 4 després de resistir als atacs de l’Arenys de Munt. L’entrenador destacava el sistema defensiu rival i l’encert del porter.

Per la seva part, el capità de l’equip, Aleix Domènech es mostrava decebut pel resultat i lamenta la manca d’efectivitat de cara a porteria

I per altra banda, l’entrenador vilanoví,  Luis Miguel Medrano es mostrava content per la victòria, reconeixia la superioritat de l’Arenys de Munt i destacava la capacitat defensiva per mantenir el resultat.

Canviem d’esport i parlem ara de futbol sala perquè l’Arenys de Munt disputava aquest dissabte la 15a jornada de la Segona Divisió B Nacional. Ho feia davant el Sabadell amb l’objectiu de revertir la situació. Els arenyencs arribaven amb nombroses baixes en una cita complicada contra el 5è classificat. L’equip dirigit per Tati Torres no va tenir cap opció i va caure per un contundent 2 a 8. Després d’aquesta derrota, matemàticament l’Arenys de Munt haurà de disputar la segona fase del campionat per no baixar de categoria. Així valorava la derrota l’entrenadora Tai Torres

Per altra banda, Carles Vidal, 2n  entrenador del Sabadell, reconeix que el resultat és enganyós provocat pel joc de 5 de l’Arenys de Munt.