El futbol sala femení s’estrena amb victòria; derrotes del futbol sala masculí i del Sènior A de futbol i empat dels veterans

Comencem la crònica d’aquest dilluns lamentant la derrota del primer equip de futbol sala masculí. L’Arenys de Munt es desplaçava a la pista del Rubí, darrer classificat, i amb el que va caure per un contundent 5 gols a 1. Els de Gerard Artigas Torrent no van fer un bon partit i les errades defensives els van passar factura. D’aquesta manera, els arenyencs cauen fins la 10a posició i es queden amb 3 punts. Aquesta és la valoració del tècnic.

Seguim amb el futbol sala, en aquest cas podríem dir que parlem de l’altra cara de la moneda perquè l’equip femení sí que es va endur els 3 punts en el seu partit davant el Prosperitat per 4 gols a 3. Les de Joan Jové Peralta comencen de la millora manera possible la seva aventura en la 1a divisió. Escoltem la valoració de l’entrenador arenyenc.

Repassat el bloc del futbol sala i obrim ara el del futbol. Ens centrem primer en el Sènior A, que disputava la 4a jornada de la 4a catalana en el camp del Rocafonda, 4t classificat i amb el que va caure per 3 gols a 2 tot i comptar amb superioritat numèrica durant 20 minuts. El tècnic, Cristian Pajuelo Cerrillo, lamenta la manca d’encert en la segona meitat.

I tanquem el bloc d’esports parlant dels veterans. Els de Raul Serrano Garcia van sumar un punt en la seva visita a l’Atlètic Colomense després d’empatar a 3. Aquest empat fa que l’Arenys de Munt perdi el liderat en detriment del Sant Miquel. Escoltem al tècnic.