El fals documental “Cas Tancat”, fet per AmunTV, es projecta íntegrament en pantalla gran al Centre el dia 29 al vespre

El dissabte 29 de maig es projectarà, al Centre Moral a les set del vespre la sèrie completa de Cas tancat, elaborada per l’equip d’AmunTV. Cas tancat és un fals documental sobre uns fets que mai van succeir: ni la Xènia i en Carles van desaparèixer mai, ni la Maria i en Xavi van venir a Arenys de Munt quan en Jofre va sortir de la presó. Tot plegat és una ficció amb la que hem volgut generar misteri i emoció, i fer una crítica del poder de manipulació dels mitjans de comunicació. Aquesta crítica es realitza a través de la pròpia estructura de la sèrie: els quatre primers capítols (realitzats per VeriTV, una productora audiovisual que tampoc existeix) ens expliquen uns fets, i els dos capítols següents (les imatges sense editar) ens ofereixen una informació clau que havia estat omesa o manipulada en els quatre primers. Aquest projecte ha estat escrit i dirigit per Miquel Figueroa, i ha comptat amb Jordi Soler, Pau Casals i Montse Familiar a la producció i el so. L’han protagonitzat Martina Sansa i Xavier Ruiz, juntament amb altres actors i actrius del poble i actors ja consolidats com Xavier Noms o Xavier Amargant. La música ha estat composada per Joan Vallcorba i la veu en off  ha estat la del doblador Claudi Domingo.

Les entrades per la projecció de dissabte dia 29 són gratuïtes, però cal fer-ne la reserva en aquesta pàgina de Codetickets. Els quatre capítols i el material extra de la sèrie també es poden veure en línia a www.agoraudiovisual.com/cas-tancat.

El principal impulsor d’aquesta sèrie, Miquel Figueroa, ha comentat l’esforç i la dedicació que ha comportat aquest projecte en una entrevista als micròfons de Ràdio Arenys de Munt.