El Dr. Oscar del Rio demana extremar les mesures de precaució per evitar una nova onada de Coronavirus i creu que la vacuna no és una solució a curt i mitjà termini

El Dr. Oscar del Rio, és metge de medicina interna de L’Hospital de Calella i especialista amb malalties infeccioses i ha parlat, entre d’altres, de la situació actual de l’Hospital Sant Jaume de Calella. Del Rio ha explicat que, afortunadament, en les darreres setmanes s’ha reduït el nombre d’hospitalitzacions i s’ha produït un descens de la pressió assistencial.

El doctor Del Rio ha fet balanç de les afectacions d’aquesta segona onada a l’Hospital. Des del mes de juliol fins al novembre es va produir un augment exponencial de contagis.

De cara al futur més proper, Del Rio demana extremar les mesures de prevenció per tal d’evitar un possible immediat nou repunt de casos.

Per últim, sobre la futura vacuna, el doctor creu que encara estem lluny i per aquest motiu afirma que no es una solució que puguem tenir en compte a curt i mitjà termini. Del Rio ha remarcat una vegada més la importància de respectar les mesures de seguretat sanitàries.