El Diputat Antoni Castellà diu que Primàries Catalunya és un mecanisme per fer llistes i no una opció política

Divendres passat va tenir lloc la presentació pública de Primàries d’Arenys de Munt amb l’objectiu de crear llistes amb persones a títol individual, entitats i partits polítics, per aconseguir el màxim nombre de representants independentistes, en les properes eleccions municipals.

L’acte va comptar amb Antoni Castellà, Diputat per Demòcrates de Catalunya, que va dir que desprès dels fets de l’1 d’octubre, les eleccions municipals no poden ser unes eleccions normals, han de ser unes municipals sobiranistes i independentistes.

Per tant es fa una crida a tots els partits, entitats i ciutadans que treballen per la república que presentin els seus candidats i siguin els vilatans els qui votin i confeccionin aquesta llista.

Per participar s’ha obert la pagina web Primàries Catalunya, perquè tothom qui vulgui es pugui registrar i participar. Serà entre gener i febrer que cada municipi presentarà els seus candidats i a partir d’aquí es confeccionarà la llista que es presentarà a les eleccions municipals.