El dia 29 es torna a reunir la Taula per a la Diversitat d’Arenys de Munt

Serà el dijous 29 de setembre a 2/4 de 9 del vespre a Can Borrell, per seguir treballant per un món més igualitari, amb menys discriminacions i violència, i per idear campanyes i accions que conscienciïn les persones sobre el respecte i la tolerància. Des de la taula es convida a tothom que tingui alguna cosa a dir en aquest aspecte.

Des del juny de l’any passat, la Taula ha estat reunint-se mensualment per debatre, idear i dur a terme accions orientades a donar visibilitat a les dones i al col·lectiu LGBTI+, fer front a la intolerància i a la violència i sensibilitzar en temes de masclisme i LGBTIfòbia.

Algunes de les campanyes que han nascut de la Taula i que s’han dut a terme han estat la campanya de sensibilització del micromasclisme durant el novembre de l’any passat, amb la impressió de frases a tovallons i gots, el senyal de l’entrada del poble amb el lema “lliure, inclusiu i de pau” i, actualment, s’està treballant en la campanya d’igualtat als comerços amb la intenció de fer d’Arenys de Munt un poble més tolerant i respectuós.

Una de les integrants d’aquesta taula per la diversitat, Maria Ballester Jiménez, ha explicat que amb tota probabilitat per Sant Martí hi haurà alguna campanya en favor de la Igualtat, ja la festa major és una fita i un moment molt oportú per tirar endavant accions contundents i de visibilitat.

Ballester ha comentat que la Taula per la Diversitat és un espai d’acollida, on tothom hi és benvingut, i reclama que encara hi hauria d’haver més diversitat entre els membres que la componen.